Over Atelier Ralph

Over het bedrijf

In een van de mooiste straatjes van het historische Grave; de Klinkerstraat vinden we sinds augustus 2020 het prachtige Atelier Ralph.

Ralph van Etteger is absoluut geen onbekende in deze regio. Zijn vader bouwde met zijn expertise al een uitstekende naam op met De Gouden Luifel, waar Ralph ook vele jaren samen met zijn vader en horlogemaker Fred heeft gewerkt. Het oude ambacht en dat échte vakmanschap vind je logischerwijs ook terug in Atelier Ralph. Hier kun je in de werkplaats ook nog met regelmaat zijn vader en horlogemaker Fred aan het werk zien.

Je kunt hier terecht voor reparaties van klokken, horloges en luxe sieraden.

Schermafbeelding 2020-09-14 om 20.44.04
Liefde voor verhalen

De liefde van Ralph voor unieke items en hun verhaal erachter maken Atelier Ralph een bijzondere plek. Hier vind je geen standaard collectie, maar bijzondere collecties zoals Seiko en Fossil, maar ook het stoere Garmin Sport, die ook echt mooie sport en wearables hebben. Zelf een sieraadontwerp in je hoofd dat je graag met Ralph zou willen bespreken? Wandel gerust eens binnen, want met jou dat unieke, persoonlijke item ontwerpen is waarom Ralph dit vak met zoveel aandacht uitvoert.

Er zijn veel opties om te verwerken in een sieraad. Zo wordt as van een overleden dierbare vaak gebruikt in een herinneringssieraad, maar ook een tekening, of bijvoorbeeld een schelp van het strand waar je getrouwd bent kunnen verwerkt worden in een sieraad. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden.

Contact

Heb je een vraag over een reparatie? Stuur dan enkele foto’s van het sieraad of horloge mee ter beoordeling. Een artikel gezien dat je graag wilt reserveren? Wanneer je telefonisch contact opneemt legt Atelier Ralph het direct voor jou weg.

Inschrijven voor de nieuwsbrief en op de hoogte blijven van leuke weetjes en acties? Dat kan via deze link.

Schermafbeelding 2020-09-14 om 20.47.25