In- en verkoop

Verkoop Atelier Ralph

Bij Atelier Ralph vind je een bijzondere collectie goud en zilver van bekende en onbekende merken en designers. De parels komen van Koning van Buul, die al sinds de jaren ’40 een bekende is in juwelierland. In een wereld van namaakparels, zijn zij een positieve uitzondering. Er is ook een plekje voor de collectie van eNGi, met sieraden die jouw individualiteit benadrukken. De kans dat je oogt valt op de Briljant collecties is ook groot. Deze sieraden met diamanten worden vervaardigd door de meeste vakbekwame ontwerpers, diamantzetters en goudsmeden; stijlvol en tijdloos.

Voor trouwringen heeft Ralph gekozen voor Aller Spanninga. Die al vanaf 1863 ringen smeed. Van klassiek tot trendy. Trouwringen, verlovingsringen, en relatieringen, voor iedere gelegenheid de juiste ring. De wisselende collectie aan vintage sieraden maken dit zo’n bijzonder atelier, evenals het originele zilverwerk van Zilverstad plate. Maar ook merken als Seiko, Garmin, Fossil, SILK, Jaques de Manoir en DAVIS hebben hun plekje bij Ralph weten te bemachtigen.

pexels-pixabay-277460
Inkoop Atelier Ralph

Atelier Ralph koopt ook sieraden en horloges in tegen eerlijke prijzen. Wil jij een vrijblijvende taxatie van jouw sieraad, horloge of klok? Neem gerust contact op om een afspraak te plannen of kom langs met het item zodat zij direct een prijs kunnen bepalen. Jouw oude sieraad gebruiken om een nieuw sieraad te vervaardigen? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Samen bekijken ze met jou de staat van het sieraad en de waarde en kunnen ze naar aanleiding van jouw wensen samen tot een nieuwe creatie komen. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Horloges
Een uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte horloges (ook vintage horloges) vindt u bij Atelier Ralph. Of u nu opzoek bent naar een sportieve Garmin of een stijlvolle Seiko.
Sieraden
Altijd een wisselend en compleet aanbod van de mooiste sieraden. Naast nieuwe sieraden bieden wij ook zeer mooie en ook exclusieve occasions aan.
Inkoop van goud en sieraden
Heeft u nog oude sieraden en/of oud goud wat u wilt verkopen? Komt u dan vrijblijvend langs bij Atelier Ralph voor de beste inkoop tarieven. Een aanbod is altijd vrijblijvend.